For a better experience update your broswer

Technologie INTERACT™

Dankzij de Interact™-technologie garanderen de banden van Metzeler betere prestaties in alle omstandigheden.

 

Die verschillende spanningen in de staalkabels onder het rubber verzekeren uitstekende prestaties, wat zowel de levensduur als de tractie en de wendbaarheid ten goede komt.

 

Hieronder vindt u een video die de Interact™-technologie uitlegt. In de video maakt u kennis met de talloze voordelen voor de gebruikers en de verschillende spanningszones.

TOPPRODUCTEN MET INTERACT-TECHNOLOGIE

Roadtec Z8 Interact™ (M) en (0)

Roadtec Z8 Interact™ (M) en (0)

Grip - handling - af te leggen afstand sport touring – performance op natte ondergrond - comfort


Band van het Jaar 2012 volgens MCN Magazine en Testsieger in Motorrad Magazine.

- Vijf spanningszones + tweeledig mengsel maken hem tot de koning van zijn segment qua veiligheid en prestaties op nat wegdek.

- Achterlay-out 40-20-40 met dubbel mengsel, volledig silica aan de zijkanten voor uitmuntende prestaties op nat wegdek en een langere levensduur.

- Constructie met enkele of dubbele nylonlaag (respectievelijk ‘M’ en ‘0’) voor de beste prestaties op verschillende voertuigen.

Roadtec Z8 Interact™ (M) en (0)
Roadtec Z8 Interact

Roadtec Z8 Interact

De ‘Interact™ 3 Zone Tension’-technologie werd geïntegreerd om het rijgedrag en comfort te verbeteren en een ongekend niveau van rijplezier te verzekeren. Vanaf de eerste kilometer en in alle weersomstandigheden, laat de Roadtec Z8 Interact u in alle veiligheid genieten.

Roadtec Z8 Interact tech
Racetec Interact K3

Racetec Interact K3

De Racetec Supersport-raceband van Metzeler was het eerste raceproduct met de gepatenteerde Interact™ Multi Zone Tension-technologie. Dankzij de drie variabele spanningszones staat hij borg voor topprestaties op maat van alle circuitsituaties om te genieten van die pure racesensaties.

Racetec Interact K3 tech
Maps

Loading...

Ridexperience Ridexperience Blog

Loading...