For a better experience update your broswer

Het bedrijf

Metzeler is een Duitse fabrikant van motorbanden, die kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel draagt. Onze missie bestaat erin voortdurend baanbrekende producten te ontwikkelen om aan de behoeften en verwachtingen van motorrijders te voldoen.

 

De meeste werknemers van Metzeler zijn zelf enthousiaste motorrijders. Ze zijn dus als geen ander op de hoogte van de behoeften, de verwachtingen en de eisen van onze klanten.


Die klanten zijn erg veeleisend en nemen enkel genoegen met de allerbeste banden voor hun motor, banden die topprestaties verzekeren zonder aan veiligheid en betrouwbaarheid in te boeten.

 

Visie

Dat houden we ook voortdurend in het achterhoofd wanneer we banden ontwikkelen voor de echte motorrijder. Metzeler maakt al motorbanden sinds 1892 en onze geschiedenis loopt perfect parallel met die van de motor zelf.


Van het gebruik van nieuwe materialen en de ontwikkeling van innovatieve loopvlakdesigns tot de introductie van geavanceerde rubbermengsels ... Het merk werpt zich steeds weer op als een pionier.

Maps

Loading...